Top 10 ovenschotels

Ovenschotels zijn heel populair en dat is begrijpelijk. Makkelijk, snel, lekker en ideaal voor het gezin. Wie zegt daar nou nee tegen? Van de big mac aardappelschotel naar een heerlijke en smaakvolle pastaschotel. Hier de 10 populairste ovenschotels!

10. Rijst kipschotel met uiRijst kipschotel met ui

A newcomer! Deze kipschotel met rijst is vrij nieuw. Persoonlijk één van mijn favorieten en ik verwacht dat de populariteit van dit recept in de komende tijd zal toenemen.

 

9. Bloemkool kerrieschotel met gehakt

Bloemkool-kerrieschotel met gehakt

Ook dit recept staat relatief kort op onze website. Maar inmiddels een blijvertje voor velen. De bloemkool maakt het gerecht verrassend lekker!

 

8. Aardappelschotel met romige spinazie

Aardappelschotel met romige spinazie

Voor de spinazie fans is deze aardappelschotel echt een aanrader. Wat zeg ik? Ook de niet-spinazieliefhebbers  gaan deze schotel lekker vinden. Wij vonden het, in ieder geval, heerlijk!

 

7. Conchiglie ovenschotel met kip

Conchiglie met kip uit de oven Kookmutsjes

Genoeg aardappels, tijd voor een pasta ovenschotel. Snel, gemakkelijk en met malse kip. De selfmade bechamelsaus is om van te smullen!

 

6. Romige kip met aardappelschotel
Romige kip aardappelschotel

Wij houden van romige recepten. Het feit dat je ze veel terugziet in deze top 10 laat zien dat jullie ook van een ‘beetje’ room houden.

5. Kookmutsjes lasagne

Kookmutsjes lasagne

Een lasagne recept kan uiteraard niet uitblijven op deze lijst. Een populair gerecht met een echte Kookmutsjes twist.

 

4.  Filet-o-fish-aardappelschotel
Filet o Fish schotel

Dit recept is geïnspireerd door filet o fish van de MCDonalds en tegelijk de enige ovenschotel in deze top 10 die vis bevat. Visliefhebbers, deze is voor jullie!

 

3. Krieltjes ovenschotel met kip

Krieltjes ovenschotel met kip

We beginnen de top 3 met deze krieltjes ovenschotel. Daar waar veel op dit lijstje gepureerde aardappels bevatten, laten we bij dit recept de krieltjes intact. En ik moet zeggen; gezien de populariteit van deze schotels is dit de juiste keuze geweest.

 

2. Pastaschotel met gehakt

Pastaschotel met gehakt

Een lekkere romige pastaschotel die snel gemaakt is. Heb je niet veel tijd, maar wil je toch een gerecht voorschotelen waar jouw kinderen van gaan watertanden. This is it! Het is niet voor niets dat deze pastaschotel zo populair is.

 

1. Big Mac aardappelschotel

Big Mac aardappelschotel

Dit is veruit de populairste ovenschotel. Geïnspireerd door de Big mac en daardoor bestaande uit meerdere lagen. Makkelijk, snel, enorm smaakvol en leuk voor de kids. Heb jij deze nog niet gemaakt? Waar wacht je op?

Najat

Laat een bericht achter

Jouw e-mailadres zal niet getoond worden.Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here