Nieuwe website

Iets later dan verwacht maar het moment is eindelijk aangebroken… de nieuwe website is er! Dit betekent overigens niet dat alle veranderingen die we hebben doorgevoerd direct zichtbaar zijn. Er zijn namelijk een aantal handige tools die nog bijgeschaafd moeten worden. In de komende weken zullen we alles een beetje bij beetje openbaar maken.

Wat is er voor nu veranderd?

Weekmenu

Van nu af aan zullen we regelmatig weekmenu’s gaan publiceren. Dit zal voornamelijk dienen als inspiratie, want zelf bieden wij jou ook de mogelijkheid om dit helemaal zelf te doen. Bewaar wel eerst de recepten, die je in jouw weekmenu wil opnemen, via de ‘bewaar’ button. Om het je nog gemakkelijker te maken, wordt jouw weekmenu ook voorzien van een boodschappenlijst. Check it out!

Converter tool

Zoals velen van jullie weten, maakt Najat gebruik van grammen om haar ingrediënten af te wegen. Doe jij dit op een andere manier? Wanhoop dan niet, want door de converter tool is het omzetten van grammen nog nooit zo makkelijk geweest. Daarnaast kun je andere meeteenheden ook omrekenen naar hetgeen dat jouw voorkeur geniet.

Community

Kookmutsjes is gecreëerd met het doel om de leukste (kook- en bak)community te worden van Nederland en België. Echter heeft onze website tot nu toe geen mogelijkheden geboden waar onze (waardevolle) community leden hun skills en creaties kunnen delen. Daar komt met deze website een eind aan. Inspireer anderen en deel jouw recepten ?

Receptenindex

We wilden het mensen gemakkelijker maken om de zoektocht naar recepten te specificeren. Om dit mogelijk te maken, hebben wij de tags functionaliteit geïntroduceerd. Wil je bijvoorbeeld een Marokkaans kipgerecht maken? Klik dan op de categorie ‘Marokkaans’ en selecteer de tag ‘kip’.

Profiel

Hier zijn de meeste veranderingen doorgevoerd. Daar waar het profiel voorheen niet bijzonder veel bood, zijn de mogelijkheden nu ontelbaar. Zo kun je nu:

  • een eigen weekmenu samenstellen.
  • jouw favoriete recepten opslaan en groeperen.
  • op de hoogte blijven van andermans recepten door ze te volgen.
  • je meest recente activiteiten bekijken.

En nog meer..

  • Delen van foto’s van de gerechten die jij hebt gemaakt via de receptenpagina’s (hiervoor moet je ingelogd zijn).
  • Bakvorm converter. Dit maakt het mogelijk om de ingrediëntenlijst in zijn volledigheid om te rekenen naar een bakvorm met andere afmetingen.

 

Naast deze huidige veranderingen zijn we ook bezig met een aantal projecten waarmee wij jullie in de toekomst willen verrassen. We hopen dat de huidige verbeteringen bij gaan dragen aan een leuke, gemakkelijke en interactieve kook- en bak ervaring.

Voor suggesties kun je mailen naar [email protected].

Groetjes,

 

Het Kookmutsjes team

Najat

15 Reacties Hide Comments

Laat een bericht achter

Jouw e-mailadres zal niet getoond worden.