Zoekgeschiedenis
  Alles Wissen
  4 Resultaten

  Ramadan countdown kalender van Mekkafood

  Najaton 13 mei, 2018
  Algemeen

  Ramadan Countdown Kalender (Mekkafood)!


  Het aftellen is begonnen en dan begint de Ramadan! De gezelligste, mooiste en beste maand voor de vastende Moslims. Yes, ik heb er zin in! Hoewel van mij de maand Ramadan liever 30 dan 29 dagen mag duren, zijn er ook mensen die aftellen tot aan het Suikerfeest. Vooral voor de allerkleinsten onder ons. Wanneer wij insha’allah ons avondmaal aan het nuttigen zijn, liggen zij al onder het wol.  Om de kids meer bij de Ramadan te betrekken en natuurlijk om ze te belonen voor wie zij zijn, komt Mekkafood met een Ramadan countdown kalender. Jullie kennen mij, ik ben altijd in voor iets nieuws en anders. En aangezien we nooit ergens met lege handen naar toe gaan, wil ik dit keer naast food iets anders meenemen. Nou deze kalender is ook om op te eten...  Deze countdown kalender bestaat namelijk uit 30 vakjes met onder elk vakje een heerlijk chocolaatje. Elke dag dat er een vastdag voorbij gaat, kunnen de kids een vakje openen en deze lekker op smullen. Daarnaast fungeert de kalender als memory spel. Je kunt de deurtjes eraf halen en bewaren zodat je samen kunt gaan memoryen. Let the games begin door alle deurtjes te verzamelen!  Wil je ook zo'n mooie countdown kalender of deze cadeau doen? Dan kun je dat hier bestellen!

  Tip: Het is echt heel leuk om bij het geven van een chocolaatje een verhaal te vertellen. Er zijn zoveel mooie verhalen en hadiths over onze profeet (vzmh) en zijn metgezellen. Mooie en leerzame verhalen. Geloof me, de kids vinden het super leuk (en lekker!).  May Allah bless you and your loved ones with the light of wisdom and joy. May you be forgiven and showered with loads of love and happiness. Alvast een mooie Ramadan gewenst!

  With all love, Najat

  [embed]https://vimeo.com/269476131[/embed]

  Sponsored story | Kookmutsjes x Mekkafood
  #Ramadan#kalender#Mekkafood
  Comments
  • Nadia
   Salaam Najat Ik ben echt een super groot fan van jou . Ma shaa Allah voor u recepten ze ogen mooi en zijn ook heerlijk. Ik wou net zo'n ramadan kalender bestellen maar ze zijn op weet jij mss of er nieuwe bijkomen. Choukran van Nadia
  • Rabiya30
   Masha'Allah
  • Chaimaaddou45
   Super mooie dame en jouw haar looooovely ????kalenders ook ineens in huis gehaald
  • Halima
   Waar kan ik de kalender kopen?
  • Zoubaida
   Macha allah 3lik schat,wat Ben jij een Mooie vrouw met een groot hart. ?
  • Zbda
   Wat ben jij een schoonheid Allahhomabarak !!!! ?
   • NajatsKeuken
    Allahoema ameen! <3
  • Marcella
   Najat, wat leuk en WoW wat ben jij een prachtige vrouw!!
   • NajatsKeuken
    Dank je wel Marcella! <3

  Reageren

  Volg ons op:

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief

  Blijf op de hoogte van al onze nieuwtjes en ontvang eenvoudige- en heerlijke recepten rechtstreeks in je inbox!
  ©2022 Kookmutsjes.comPrivacy