Zoekgeschiedenis
  Alles Wissen
  4 Resultaten

  Sinaasappel vanille shake

  Sinaasappel vanille shake Kookmutsjes
  Een shake maken is een makkie en een heerlijke manier om jezelf een verkoelende boost te geven. Fruit en room werkt altijd en als jij net als ik van een smaakvolle shake houdt, dan kun je dit lekkers vandaag nog maken. We houden al zo van ijs en laat dat nou net de kern zijn van deze shake. De combinatie van sinaasappel en vanille is al moeilijk te verslaan, maar met banaan erbij wordt dit ijzersterk.

  Het is zeker zo'n tien jaar geleden dat ik deze shake voor het laatst heb gemaakt. Totdat iemand hier in huis oude herinneringen ophaalde en zei van: ‘Hey, wist je nog toen je die ene shake had gemaakt van melk en sinaasappelsap? Welke ingrediënten gingen er nog meer in?’ Gelukkig wist ik nog wat er in ging. Niet dat dat moeilijk te raden is, want er gaan slechts vier ingrediënten in. Één keer raden wat er op de planning stond? Juist ja, deze heerlijke sinaasappel shake met vanille roomijs, melk en banaan. Deze combinatie is echt super lekker en je hebt het al binnen 5 kleine minuten op tafel.

  Hint: Als jij vroeger van de Solero ijs hield, dan raad ik je deze shake aan. Weet zeker dat het dan niet je laatste zal zijn!
  PREP TIME
  SERVES
  3 porties
  GEMAKKELIJK
  Recept
  Bewaar

  Opslaan

  Selecteer groep:

  Sinaasappel vanille shake

  INGREDIËNTEN

  Porties aanpassen
  BAKVORM: xcm

  Kies je bakvorm

  Huidig: xcm

  Rond

  Rechthoek
  300 g vanille roomijs Van Gils ijsrol
  250 ml sinaasappelsap versgeperst
  200 ml melk
  1 banaan

  STAPPENPLAN

  1

  testing1315

  Doe de vanille roomijs samen met de melk, sinaasappelsap en banaan blender in de blender. Mix alle ingrediënten goed samen voor een minuut.

  iconAANBEVOLEN VOOR JOU

  Avocado milkshake Kookmutsjes

  Denk je aan avocado, denk je aan iets lekkers! Dit eenvoudig en gezellig recept is gevuld met al je favoriete smaken en gemixt tot een zalige avocado milkshake! Altijd een succes en zo gemakkelijk!

  icon
  2

  _K1A6192-3

  Vul de glazen met de sinaasappel vanille shake.
  3

  Tips:

  - Maak je eigen sinaasappelsap. - Gebruik volle melk. - Voeg ijsblokjes toe als je hiervan houdt. - Houd alle ingrediënten koel. - Leg de banaan in de vriezer voor een paar uur.
  0 Comments

  Reageren

  Volg ons op:

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief

  Blijf op de hoogte van al onze nieuwtjes en ontvang eenvoudige- en heerlijke recepten rechtstreeks in je inbox!
  ©2022 Kookmutsjes.comPrivacy