Yes, it’s PIZZA! Groentebodems

Yes, pizza it is!

Niet zo lang geleden heb ik jullie laten kennismaken met mijn lekkere en zachte broodjes gemaakt op basis van spinazie. Laat ik nu deze week pizza’s binnen krijgen van Dr. Oetker met een groene gekleurde pizzabodem. I just love all the colors. Combineer dit met pizza, dan heb je mijn aandacht. Yes, it’s PIZZA!

De verschillend gekleurde pizzabodems met diverse toppings liggen nu in de schappen van de supermarkten. Voor iedereen wat wils want er zijn maar liefst 3 verschillende smaken: Cauliflower base (geel), Spinach base (groen) en de Beetroot base (rood/roze). Dat je eindeloos kunt variëren met pizza’s is altijd een lekker puntje geweest maar dit is een wel een heel kleurrijk alternatief. Groentes worden hierdoor naar een ander level gebracht met zo’n pizzabodem.

De pizza’s hebben een knapperige dunne pizzabodem op basis van rode bieten, spinazie en bloemkool en zijn gevuld met diverse toppings. Mijn voorkeur ging eigenlijk al meteen uit naar de Spinach base. Niet alleen omdat ik gek ben op spinazie of vanwege de groene kleur, maar ook omdat deze variant geen vlees bevat. Het enige wat je dan nog moet doen is de pizza in de oven leggen. Even een aantal minuten wachten en pizza! Smullen maar. Had eerlijk gezegd niet verwacht dat het zo lekker zou zijn, maar heb hier heerlijk van gesmuld!

Sponsored story | Kookmutsjes x Dr. Oetker

Najat

6 Reacties Hide Comments

Dr. Oetker heeft moet ik eerlijk zeggen wel lekker pizza. Ik neem altijd de Quattro fromaggio maar ga deze wel uitproberen 🙂

De spinazie variant heb ik gisteren toevallig uitgeprobeerd. Ik vond hem erg lekker met de champignons en broccoli. Ik heb er voor het eerst ook niks bij gedaan (Meestal vind ik de topping te weinig en gooi er nog van alles op) op jouw foto van de pizza najat, zit er weinig groenten op dit was bij mij niet zo. Ik ben ook benieuwd naar die met bieten. Degene met bloemkool moet ik helaas overslaan want daar zit geen halal vlees op.

Laat een bericht achter

Jouw e-mailadres zal niet getoond worden.