Suikerfeest traktatie (DIY)

Verlopen!! De mooie Suikerfeest staat binnenkort voor de deur en dan begint het creatieve weer in mij naar boven te komen. Bedankt voor de motivatie, vertrouwen en gezelligheid die ik weer heb meegekregen afgelopen jaar, mijn dank is groot! Kun je nog de doosjes van vorig jaar herinneren? Dit jaar delen we ze weer uit maar dan met een nieuw ontwerp, waaronder de populaire Minions en Elsa!

Collage boxes
Mijn neefje is erg gek op de Minions, zo gek dat hij aan zijn moeder heeft gevraagd om zijn ‘toekomstige broertje’ Minion te gaan noemen. Kun je al raden waar de inspiratie vandaan komt? We hebben diverse ontwerpen ontwikkeld voor de kids waar je uit kunt kiezen maar ook een ontwerp voor de volwassenen, zo wordt er niemand vergeten. Je kun ze allemaal hieronder vinden!

Doosje voor volwassenen

Minion box dark blue

Minion box blue

Minion box Marrakech

Arabic Elsa box

Arabic Elsa long dress box

Elsa Dubai dress box

Elsa Dubai long dress box

Minion eid label

Elsa eid label

Wat heb je hiervoor nodig?

– Fotopapier Glossy (Action 1,39 – 20 vellen)
– Lijm
– Schaar
– Printer

0K1A8856
0K1A8816

We hebben er een legenda aan toegevoegd, deze legt uit waar elke lijn voor dient.

Tips:
– Doosjes worden uiteindelijk 6,5 cm bij 6,5 cm (A4). Wil je een grotere formaat dat kun je een A3 gebruiken.
– Je kunt het ook dubbelzijdig uitprinten, dan heb je ook aan de binnenkant kleur en tekst.
– Gebruik bij het invouwen een platte harde object, dit vouwt sneller, makkelijker en netter.

Je kunt de doosjes vullen met snoepjes, rozijntjes, popcorn, chocolaatjes, koekjes, speelgoed en ga zo maar door. In het echt zijn ze nóg leuker. Iedereen die ze ziet, vindt ze helemaal geweldig! Het is ook heel leuk om dit met elkaar te gaan doen. Ik heb de doosjes weer samen met mijn zusjes in elkaar gezet. Je knutselt maar tegelijkertijd is het ook gezellig. Veel knutsel plezier!

Vergeet niet dat de doosjes GRATIS zijn. Het is niet toegestaan om de doosjes/labels te verkopen.

Najat

61 Reacties Hide Comments

Heel leuk en creatief. Heel erg bedankt voor het delen met ons. Moge Allah jouw alle goeds schenken. Ameen

Bedankt maryamelk, misschien heb je een printer ergens in de buurt of iemand die thuis een printer heeft?

Deze zijn zo leukkkk!! Super van je dat je dit doet! Ga ze insha Allah printen, de Kids gaan ze geweldig vinden.

Salamo 3alaikom Najat super bedankt!

Ik ga hier zeker alle nichtjes en neefjes blij mee maken in sha allah!

Is er misschien ook een trucje om zelf de namen erop te kunnen typen zoals jij dat zo leuk hebt gedaan ?

leuk en uniek!

Ik hoor graag van je!

Rabi ghaliki!

Salam Alijkom,

Ook namens ons HEEL ERG BEDANKT voor het plaatsen! Ik denk dat mijn neefjes en nichtjes er hier ook erg blij mee zullen zijn!!! Ik vroeg mij ook af of er een trucje was om zelf de namen erop te kunnen zetten.
Als laatste vroeg ik mij af of er ook cupcakes in het bakje kunnen?

Nogmaals erg bedankt!

Liefs

Esma

salam. welke zakjes(maat) heb je gebruikt voor die labels? ik had ze uitgeprint maar ze kwamen te klein uit en kon de labels niet vergroten?

klein vraagje, ik wil graag de labels uitprinten, maar dit lukt me niet. geeft aan dat ik een wachtwoord moet invoeren…
alvast bedankt

Slm,

Ik zou graag de labels, doosjes willen downloadedn, maar krijg dat ik een wachtwoord moet invoeren?

Hoi Najat!

Je hebt super leuke recepten en knutselwerk en wat fijn dat je dit met ons wilt delen!
Alleen ik kan de traktatiedoosjes niet openen?

Weet jij hoe dit moet? Er staat namelijk 404 error

Liefs,
Soumaya

Salaam oualaikoem najat.

Ik zie dat de vellen niet meer beschikbaar zijn. Is het mogelijk om deze via een andere weg uit te printen?

Liefs Bakfreak

salaam Najat
Je hebt super leuke recepten; dankzij jou recepten heb veel dingen leren maken. Fijn dat je dit met ons wilt delen. Ik wou je knutselwerk uitproberen ; alleen ik kan de traktatiedoosjes niet openen? Weet jij hoe dit komt? Er staat 404 error
Liefs, Hajar

Beste Najat,

Ik kan de doosjes niet openen. Ik krijg error 404 niet beschikbaar te zien.

Hoe kan ik alsnog de doosjes downloaden?

Ik heb hetzelfde vraag als de dames hierboven. Wil graag op tijd beginnen met Al Eid voorbereidingen en het zou geweldig zijn als het bestand weer beschikbaar zou zijn Najat. Thank you ????

Laat een bericht achter

Jouw e-mailadres zal niet getoond worden.