Zoekgeschiedenis
  Alles Wissen
  4 Resultaten

  Winnaar Boursin Challenge + verwenmomenten!

  Boursin Fruit van Kookmutsjes
  Heb jij een feestje op de planning staan, houd het dan lekker simpel! Ik heb hier een plank en bord vol inspiratie voor fijnproevers zoals jij. Dit is een feestelijke en speelse combinatie van fris, zoet, knapperig en wordt vergezeld met Boursin Zacht & Romig. Essentieel voor elke gelegenheid of zelfs gewoon op een normale zondag.  Er zijn redenen genoeg om meer groentes en fruit te eten. En met een romige dip maak je het jezelf een stuk smaakvoller. Laten we beginnen met de smaak Knoflook & Fijne Kruiden van Boursin, want hiermee sla je de plank nooit mis.  Met de nieuwe en handige hersluitbare verpakking is dit ideaal voor bij de high tea en verwenmomenten, maar ook als voor- én nagerecht. Bovendien is zo’n simpele plank vol frisse, knapperige en zoete lekkernijen rondom Boursin super makkelijk en snel samen te stellen. Als food enthusiast is dit een knaller!

  UPDATE FANSQUARE:


  Het blijkt dat de geselecteerde fijnproevers van Boursin het hier helemaal eens mee zijn en wat waren ze goed bezig! Alle deelnemers hadden namelijk een leuk Boursin pakketje thuis gestuurd gekregen. Mijn foodies zijn toen lekker aan de slag gegaan en hebben te gekke, culinaire creaties gemaakt. Hieronder deel ik een aantal heerlijke uitvoeringen van mijn toppers en maak ik bekend wie de terechte winnaar is van deze Boursin challenge!  Lekker divers en creatief. Zo zie je veel kleurrijke borrelplankjes voorbij komen en van sushi tot aan pasta toe, heerlijk!


  En de Winnaar is...


  Vandaag maak ik bekend wie de winnaar is geworden, maar als eerst wil ik iedereen bedanken voor het meedoen hieraan! Jullie hebben het me niet makkelijk gemaakt om te kiezen, maar er kan er natuurlijk maar één de winnaar zijn. Dat is geworden (tromgeroffel): Rachida van FoodblogvanRachida! Zij maakte een heerlijke pasta scampi a la Vapiano, Kip Boursin Pakketjes en heerlijke wraps met zalm! Gefeliciteerd topper!
   
  PREP TIME
  SERVES
  portie
  GEMAKKELIJK
  Recept
  Bewaar

  Opslaan

  Selecteer groep:

  Winnaar Boursin Challenge + verwenmomenten!

  INGREDIËNTEN

  BAKVORM: xcm

  Kies je bakvorm

  Huidig: xcm

  Rond

  Rechthoek
  Boursin Zacht & Romig Knoflook & Fijne Kruiden
  snoeptomaatjes
  komkommer
  nachos
  olijven
  noten
  druiven
  watermeloen
  kiwi
  frambozen
  aardbeien
  avocado's mini avocado's
  wortel
  kaasblokjes
  nectarine
  sesamstengels
  cups

  STAPPENPLAN

  0 Comments

  Reageren

  Volg ons op:

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief

  Blijf op de hoogte van al onze nieuwtjes en ontvang eenvoudige- en heerlijke recepten rechtstreeks in je inbox!
  ©2022 Kookmutsjes.comPrivacy