0 0

Ingrediënten

Adjust Servings:
6 pakjes kinder bueno 11 bars
ROOM
400 g ongeklopte slagroom
8 g vanillesuiker 1 zakje
16 g klopfix 2 zakjes
100 g gecondenseerde melk
100 g nutella
CHOCOLADE SIROOP:
150 g nutella
70 g ongeklopte slagroom
GARNERING
gebakken hazelnoten

Tips

- Voeg noten toe aan de room.
- Laat het even op kamertemperatuur komen voordat je het gaat aansnijden.
- Laat de chocolade siroop weg als je niet van het zoete bent.
- Je kunt de slagroom vervangen met mascarpone.
- Vanillesuiker kun je vervangen met vanille extract.

3.785 Views Heb ik gemaakt 17

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Dit recept delen

Of kopieer en deel de volgende link
Muy bueno

Muy bueno

Ik kan hier werkelijk geen genoeg van krijgen. Deze Kinder Bueno recept is echt heerlijk romig en sensational! Wil je nog meer genieten van Kinder Bueno en Nutella, dan heb ik hier de ultieme dessert voor je in petto. Dit is gewoonweg meer dan lekker.

Ferrero laat de smaak van hazelnoot altijd zo sterk naar voren komen en dat is bij mij altijd welkom. Ik ben al van jongs af aan gek hierop en daarom heb ik dit lekkers in elkaar geflanst. Het is makkelijk te bereiden en hier heb je helemaal geen oven voor nodig.

Schaal: 31x20 cm
No bake

12 desserts Easy

Ingrediënten

  • ROOM

  • CHOCOLADE SIROOP:

  • GARNERING

Delen

Stappenplan

1
Gedaan

Klop de slagroom, vanillesuiker en klopfix stijf. Voeg de gecondenseerde melk en Nutella toe, mix tot een geheel.

2
Gedaan

Plaats de bueno bars lijnrecht tegen elkaar in een schaal, dit wordt de bodem. Voeg de room toe en smeer gelijkmatig uit.

3
Gedaan

Breng de ongeklopte slagroom tot tegen de kook aan. Voeg de nutella toe en roer tot een gladde massa. Laat het een beetje afkoelen en giet het gelijkmatig over de room.

4
Gedaan

Strooi er gehakte hazelnoten op.

5
Gedaan

Leg het minimaal 4 uur in de vriezer.

5
Gedaan
5
Gedaan
© KOOKMUTSJES | Alle afbeeldingen en content zijn auteursrechtelijk beschermd. Het is daarom niet toegestaan om het recept te kopiëren en te plakken om het vervolgens te delen, vraag hier toestemming voor. Wil je het recept delen? Gelieve opnieuw creëren met uw eigen foto, eigen woorden of plaats een directe link naar het recept.

NajatsKeuken

previous
Chicken bread
next
Zachte aardappel broodjes
previous
Chicken bread
next
Zachte aardappel broodjes

50 reacties Verberg reacties

ING dit ziet er heerlijk uit en zo simpel ! Je geeft ons beginners hoop :):):) geniet elke keer weer van je nieuwe posts. Dank je wellll

OMG dit ziet er heerlijk uit en zo simpel ! Je geeft ons beginners hoop :):):) geniet elke keer weer van je nieuwe posts. Dank je wellll

Tbarkelah najat je hebt echt top recepten..??

Wat kan ik in plaats van klopfix gebruiken?
In marokko denk ik niet dat je klopfix hebt.

Dank je wel Tiha, wat ik je dan aanraad is het weg te laten of gelatine te gebruiken. Als je het weglaat en in de vriezer doet, dan word het ook heerlijk 😉

Heey Najat heb het net gemaakt kan niet wachten tot vanavond ?

Je zegt min 4u in de vriezer en na 4u moet ik het dan uit de vriezer halen en gewoon in de koelkast of in de vriezer laten? Moet het in de vriezer bewaard blijven?

Bedankt ?

Hoi Hilel,

Je kunt het langer dan 4 uur in de vriezer houden. Ik had ook een stukje voor de volgende dag bewaard om te kijken hoe het zou smaken, dit was werkelijk heerlijk! Een lekker ijs dessert.

Houd er wel rekening mee dat wanneer je het langer in de vriezer houdt even op kamertemperatuur moet komen.

Laat het smaken?

Hoi najat

Ik.heb het net gemaakt maar de slagroom zag er te vloeibaar uit. Lijkt alsof jou slagroom er dikker uit ziet. Heb ik iets verkeetds gedaan?

Hoi najat

Ik heb het net gemaakt maar de slagroom zag er te vloeibaar uit. Lijkt alsof jou slagroom er dikker uit ziet. Heb ik iets verkeetds gedaan? Ik heb mascapone gebruikt 200 gr en 20p gr slagroom.

Hallo Dounia, straks gaat het in de vriezer en dan word het wel stevig, maak je niet druk 😉 Mag ik trouwens vragen welke slagroom je hebt gebruikt?

Hoi meid zou ik de gecondenseerde melk weg kunnen laten? Want dat is meestal vrij zoet..Is 100 gram hetzelfde als 100 ml?

Hi Safina, de gecondeseerde melk geeft het dessert juist de heerlijk smaak. Je zou het wel kunnen minderen en als je het zoet vind, kun je ook altijd de topping weglaten. Persoonlijk vind ik de dessert net goed en niet machtig. Het doet mij denken aan romige hazelnoot ijs 😉

Hoi Anissa, bovenste laag wordt ook niet hard. Wil je het hard hebben dan kun je het in de vriezer bewaren zodat het een ijs dessert wordt.

Hoi lieverd, dat is mogelijk. Wanneer je het wilt gaan serveren laat het dan eerst even op kamertemperatuur komen.

Een vraagje…..die gecondenseerde melk toch gewoon in vloeibare substantie erbij doen….niet eerst koken totdat t caramel word he….

Hoi Najat,
Ik heb zojuist je muy bueno gemaakt. Het is voor morgen. Adviseer jij om het na de 4 in de vriezer in de koeling te bewaren of in de vriezer te laten en een paar uur voor serveren in de koeling te doen?

Hoi Buenolover,

Ik zou het dan in de vriezer bewaren tot morgen, laat het minimaal 1 uur op kamertemperatuur komen voordat je het serveert.

Vertel ons je ervaring