0 0
Charmilla met kabeljauw

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

250 g kabeljauw
20 g koriander
2 teentjes knoflook
3 g viskruiden
3 g ras el hanout
3 g zwarte peper peper naar smaak
4 g zout zout naar smaak
80 ml olijfolie
2 uien gele uien
2 rode paprika gegrild
150 g courgette halve courgette
250 g snoeptomaatjes

Charmilla met kabeljauw

  • Easy

Ingredients

Directions

Share

Charmilla met kabeljauw is de maaltijd voor een doordeweekse avond. Het is zo klaar en ontzettend lekker! Daarnaast is het ook nog eens gezond en een heerlijke manier om koolhydraatarm te eten.

Charmilla is zo lekker in combinatie met vis, dus als je hier gek op bent of nog niet kent? Dan moet je dit heerlijke recept asap uitproberen! Wat ook lekker is om erbij te serveren, zijn olijven of SPINAZIE voor erbij. Just some simple and delicious tips for you! Lees hieronder snel de simpele stappen door van dit recept, want het is erg makkelijk te bereiden. (:

Steps

1
Done

Snijd de groentes klein.

2
Done

Doe de kabeljauw in een diepe kom en voeg de koriander, knoflook, viskruiden, ras el hanout, zwarte peper en zout toe. Meng alles samen tot een geheel en leg het apart.

3
Done

Verhit de olijfolie in een pan en voeg de ui toe. Bak de ui voor zo’n 5 minuten of totdat de ui goudbruin kleurt. Voeg de gegrilde paprika en courgette toe, bak het voor zo’n 5 minuten mee. Voeg de snoeptomaatjes toe en zet het vuur hoog. Wanneer het begint te sudderen, zet je het vuur op z’n laagst. Leg er een deksel op en bak het samen voor zo’n 7 minuten. Verdeel de kabeljauw over de groentes en leg er een deksel op. Bak het nu weer mee voor 7 tot 10 minuten.

4
Done
5
Done
6
Done
7
Done
8
Done

Tips:

- Vervang kabeljauw met andere vis.
- Voeg een hete pepertje toe om het pittig te maken.
- Voeg extra groentes toe.

Najat

previous
Bounty cheesecake
next
Rijst met bloemkool
previous
Bounty cheesecake
next
Rijst met bloemkool

24 Comments Hide Comments

Wa’elikoem Selam Faatje, ik gebruik die van supermarkt Tanger of Turkse winkel. Momenteel zit alles in potjes en zal binnenkort langs gaan om te kijken van welke merk ze zijn.

Salaam Alaikum Najat,

Ik zie dat je eerst bezig bent in een pannetje, en daarna in een tajine – wanneer zet jij het eten over?

Ziet eruit als een heerlijk gerecht dat ik graag een keer uitprobeer in sha Allah! Djazakallahu Khairan 🙂

Wa’elikoem selam Azra,

Goed gezien! Ik heb alles in een pan gemaakt en tijdens het serveren heb ik het in een tajine gedaan. Het is niet in de tajine gemaakt, maar het zou wel kunnen 🙂

Dank je wel nog voor je antwoord lieve Najat,

Ik heb dit nu al een paar keer gemaakt – heerlijk, gezond, en snel recept, Djazakallahu Khairan <3

Bij mij ook in de maak. Is de 2de keer dat ik wat van jou maak eerst waren het broodjes waren heerlijk nu dit. Zocht al zo lang een vis charmilla recept. Bedankt xx

Ik snap het niet die ras el hanout die jij gebruikt is niet inde winkel is het beter om dan 1 tl van ieder re nemen? Komijn ook? Want dat overheerst meestal.

Add Your Comment