Pokémon Poké Ball

Pokémon Gotta Catch ‘Em All! Honestly, those words I will always remember. But this time you can add ‘Eat’ to it because I’m sharing a Pokémon Poké Ball recipe with you! I wanted to make something easy, tasty but also recognizable, enjoy!

instagram: kookmutsjes

facebook: NajatsKeuken

Please subscribe to stay updated for all my future video’s!

 

Pokémon Gotta Catch ‘Em All! Dat zijn de woorden die me altijd zijn bijgebleven en bij blijven. Maar dit keer kun je er ‘Eat’ bij toevoegen want ik ga een Pokémon Poké Ball recept met jullie delen! Ik wilde graag iets makkelijks/lekkers met jullie delen maar het moest ook herkenbaar blijven, enjoy!

Vergeet niet te abonneren op mijn YouTube kanaal om voortaan op de hoogte te blijven van al mijn toekomstige videos en ze als eerste te zien: Najats YouTube kanaal.

Voor het recept in het Nederlands: Poké Ball

Najat

Laat een bericht achter

Jouw e-mailadres zal niet getoond worden.