Pancake Machine (review)

Mijn eerste kitchen side-kick die ik graag met jullie wil delen!

Een paar weken geleden kwam mijn vader thuis met een nieuwe aankoop. Hij kocht iets wat buiten mijn verwachting was, een pancake machine! Mijn vader is wat koopjes betreft een meester (het was in de aanbieding bij de kruidvat voor zo’n 5/6 euro)! Hij weet precies waar wij thuis van houden en houdt daar stilletjes altijd rekening mee.

Ik haalde het uit de verpakking en het voelde robuust aan. Op dat moment gingen er zoveel ideeën door mijn hoofd heen dat ik de pancake machine gelijk wilde uitproberen. En ja hoor, werd opslag verliefd! Geen knoei taferelen meer in de keuken!

Voordelen:

  • Je knoeit niet
  • Het mengt en doseert rechtstreeks op de grillplaat
  • Het sluit goed en is waterdicht
  • Je verspilt geen beslag
  • Makkelijk in gebruik
  • Het is afgedekt en kunt het weg leggen
  • Je kunt het ook gebruiken om cupcakes, scones, wafels etc te maken
  • Makkelijk schoon te maken

Nadelen:
Deze zijn bijna niet op te noemen maar als ik voor iets moet gaan dan raad ik het gebruik van de mixer af. Gebruik hiervoor een garde of keukenmachine.

Conclusie:
Geweldige keuken side-kick. Het helpt mij om alles netjes te houden en ik kan er stiekem niet meer zonder.

Ik heb een paar weken geleden een leuke vraag gekregen van een volger en moest bij het gebruik van de pancake machine meteen aan haar denken. Zij vroeg mij het volgende:

‘Waarom gaat bij mij het cupcake beslag alle kanten op als ik het in een papiertje stop?’

Velen zullen wel hetzelfde ervaren als haar. Met een lepel gaat het vaak alle kanten op. Heb jij daar ook last van en wil je het netjes houden? Dan is zo’n pancake machine de oplossing.

0K1A3078

Najat

12 Reacties Hide Comments

Hi Jamila, nee helaas niet. Ik heb ze laatst wel bij de Action gezien. Als je ze tegenkomt, dan raad ik je zo’n pancake machine echt aan! Geen geknoei meer in de keuken 😛

Groetjes Najat

Salaam Najat,

Ik wil graag de pancakes uitproberen en vraag mij af hoeveel beslag je per pancake gebruikt om ze ongeveer even dik te krijgen. Ik ga zo’n pancakemachine gebruiken 🙂 alvast bedankt.

Laat een bericht achter

Jouw e-mailadres zal niet getoond worden.