Ferrero Rocher Cupcakes (video)

Ferrero Rocher is known by its delicious chocolate crust, covered with roasted hazelnut pieces and filled with chocolate mousse and a hazelnut in the center. Wrapped in a gold colored paper with makes the look very elegant! I was really inspired by its crusty layer and thought about how to recreate this in a cupcake. This is the result, my favorite bonbon in the form of a cupcake! Enjoy making them! Don’t judge them on the outside because they’re easy to make!

Ferrero Rocher staat bekend om zijn heerlijke chocolade korst, bedekt met geroosterde hazelnoot stukjes, gevuld met een chocolade mousse en een hazelnoot in het midden. Maar ook verpakt in een goudkleurig jasje wat de look zeer elegant maakt! Ik was echt geïnspireerd geraakt hierdoor en bedacht mij hoe ik dit kan omtoveren tot een cupcake. Dit is het resultaat, mijn favoriete bonbon in de vorm van een cupcake! Geniet ervan! Het is helemaal niet zo ingewikkeld, maar juist makkelijk te maken!

Voor het volledige recept in het Nederlands: Ferrero rocher cupcakes

Volg mij op instagram om op de hoogte te blijven: NajatsKeuken

Vergeet niet te abonneren op mijn YouTube kanaal om voortaan op de hoogte te blijven van al mijn toekomstige videos en ze als eerste te zien!

Voor tips, tricks, recepten en gezelligheid kun je je aanmelden in mijn besloten Facebookgroep kookmutsjes.

Najat

7 Reacties Hide Comments

Lieve Najat, Ik kijk vaak met bewondering naar jouw inspirerende video’s. Ik kan alleen zeggen Ma Sha Allah, moge Allah je talent behoeden tegen het slechte en je rijkelijk belonen voor je vrijgevigheid.
Had een vraag aan je? Ik dacht dat een van jouw recepten ook de bountycake in vierkante blokjes is. Op Facebook heb ik deze een tijdje terug gezien, maar ik kom hem hier nergens tegen. Nou heb ik zaterdag een gelegenheid waarbij ik deze lekkernij graag zou willen meenemen. Kun je mij het recept geven? Het liefst met video, als deze beschikbaar is. Djazakhi Allah.

Hoi lieve Aziza,

Als eerste wil ik je bedanken voor dit lieve bericht, Allahoemma ameen! Dat recept staat er inderdaad nog niet op. Op Facebook heb je dezelfde naam toch? Dan stuur ik het via een pm als je wilt.
Helaas is hier geen video van beschikbaar xx Najat!!

Hi lieve Najat,
Kun je deze topping ook gebruiken als vulling voor een taart, of wordt dit dan te machtig?
Bedankt voor je lekkere recepten!!!!

Salam Najat,
Allereerst bedankt voor alle lekkere recepten! Moge Allah je belonen voor al het goede wat je doet. Ik had een vraag.. kan ik hier ook in het groot een taart van maken?
Heel erg bedankt voor het reageren.

Wa’elikoem Selam Nadia,

Ja dat is zeker mogelijk. Mag ik vragen hoe groot de bakvorm is die je wilt gebruiken?

Salam Najat,
Bakvorm die ik wil gebruiken is 20 x 20 cm. Ik wil dan ook jouw topping gebruiken als vulling en om af te smeren. Denk je dat dit kan?
Shokrane voor al je recepten en vrijgevigheid hierin!

Wa’elikoem Selam Nadia jaa dat is mogelijk. Bak de cake dan op 160 graden en houd er rekening mee dat de cake dan langer in de oven moet.

Groetjes Najat

Laat een bericht achter

Jouw e-mailadres zal niet getoond worden.