Noedels met groentes uit de wok

Een lekker simpel wokje voor de dag, dat kan niets anders zijn dan met noodles. Een lekker alternatief die makkelijk te bereiden is maar ook weer zo snel klaar. En de smaak mag er zeker zijn want wacht maar totdat je het proeft! Samen met de heerlijke sappige groentes erdoorheen, oh dat is echt wel mijn ding. Heerlijk gewoon! Deze wokgerecht heeft een indrukwekkende smaak en wanneer het klaar is, kun je het serveren met een heerlijke stuk zalm! Zacht op zacht, de beste combinatie waar je eindeloos van zal genieten!
PREP TIME
SERVES
4 porties
GEMAKKELIJK
Recept
Bewaar

Opslaan

Selecteer groep:

Noedels met groentes uit de wok

INGREDIËNTEN

Porties aanpassen
BAKVORM: geen

Kies je bakvorm

Huidig: geen

Rond

Rechthoek
20 ml sesamolie
400 g Italiaanse roerbakmix
15 ml sojasaus
3 g knoflookpoeder 1 tl
3 g zout
3 g kurkuma 1 tl
3 g uienpoeder 1 tl
3 g zwarte peper 1 tl
1 g cayennepeper 1/2 tl
100 g noedels
30 g sesamzaadjes zwart

STAPPENPLAN

1

Breng ruim water aan de kook tot het borrelt. Haal van het vuur en voeg de noedels toe. Doe een deksel op de pan en laat deze voor een paar minuten staan tot de noedels zacht zijn. Giet vervolgens het water af.
2

Verhit de sesamolie in de wokpan. Voeg de Italiaanse roerbakmix toe, bak het samen voor zo’n 3 minuten. Voeg de sojasaus, knoflookpoeder, zout, kurkuma, uienpoeder, zwarte peper en cayennepeper toe en kook een minuut of twee samen. Voeg de noodles en sesamzaadjes toe en roerbak alles samen voor een paar minuten.
3

4

5

5 Comments
 • Saida
  Salaam oe aleykoem Najat, Wat was dit gerecht heerlijk. Kids hebben genoten en man ook. En het was zo makkelijk om te maken. Dankjewel.
 • Rascha
  Salaam najat, wat voor sojasaus gebruik je hier? is dat zoute/zoete ketjap of dezelfde soja die gebruikt wordt bij sushi?
 • Hajar
  Wat voor saus kan ik erbij maken? Heb je een tip?
 • Nawal
  Selam alaikoem najat wat voor noodles gebruik je en kan ik sesamolie ook vervangen in zonnebloem olie
  • Wa'elikoem Selam Nawal, gebruik de eiermie noodles van de Toko en sesamolie zou je inderdaad kunnen vervangen met zonnebloemolie of olijfolie :)

Reageren

Volg ons op:

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al onze nieuwtjes en ontvang eenvoudige- en heerlijke recepten rechtstreeks in je inbox!
©2021 Kookmutsjes.comPrivacy