Zoekgeschiedenis
  Alles Wissen
  4 Resultaten

  Chocolate Surprise Cups

  chocolate-egg-carton
  Een beetje inspiratie voor jullie, gemaakt met een plastic eierdoos! In de bijgeleverde video laat ik zien hoe ik de chocolade cups heb gevuld, met elk een verrassend smaakje. Bekijk de video voor meer informatie, enjoy!
  PREP TIME
  SERVES
  20 porties
  GEMAKKELIJK
  Recept
  Bewaar

  Opslaan

  Selecteer groep:

  Chocolate Surprise Cups

  INGREDIËNTEN

  Porties aanpassen
  BAKVORM: geen

  Kies je bakvorm

  Huidig: geen

  Rond

  Rechthoek
  chocolade
  fruit naar keuze
  koek naar keuze
  karamel
  fudge
  nutella
  room

  STAPPENPLAN

  1

  Smelt de chocolade au bain marie. Giet het in een plastic zakje en maak er een klein gaatje in.

  iconAANBEVOLEN VOOR JOU

  Oreo cheesecake toetje

  Dit is een heerlijk oreo toetje en het perfecte dessert. Ze zijn ontzettend gemakkelijk te maken en goed voor elk moment van het jaar. Ik ben een grote fan van oreo koekjes en ben dol op cheesecake, dus dacht bij mezelf van waarom ook niet? Mijn twee voorliefdes met elkaar combineren moet wel de ideale dessert zijn! En ja hoor... een lekker zacht, lekker romig en lekker eenvoudig dessert! Hoe vol je ook zit, er is altijd ruimte over voor een toetje. Ik bedoel, kijk eens naar al die mooie lagen… Zien ze er niet geweldig uit als je ze zo op tafel zou zien? Die lepel je dus zo naar binnen! Dit is een makkelijk toetje voor familie of vrienden die komen eten. Het serveren in individuele glazen maakt het zeer gemakkelijk voor het ontvangen van gasten. Serveer het in elegante glazen en laat het twee uur of langer in de koelkast opstijven en je hebt een koud romig dessert. Een heerlijk koud dessert waar iedereen dol op zal zijn. Lange lepel erbij en smullen maar!

  icon
  2

  chocolate-egg-carton10

  Was de plastic eierdoos voor gebruik en giet de chocolade in elk vakje (de basis moet een dik laagje hebben). Met een kwast smeer je de randen in. Leg het in de vriezer voor zo'n 15 tot 20 minuten. of tot de chocolade hard is geworden.
  3

  chocolate-egg-carton1

  Haal het uit de vriezer en smeer er nog een laag chocolade op, verdeel het gelijkmatig en snel want de warme chocolade droogt snel op het koude chocolade (omdat het net uit de vriezer komt). Leg het dan zo'n 10 minuten in de vriezer of tot de chocolade verhard is.
  4

  chocolate-egg-carton7

  Laat de chocolade cups even op kamertemperatuur komen voor zo'n 5 minuten. Haal het dan voorzichtig uit de plastic eierdoos.
  5

  chocolate-egg-carton111

  Vul het met fruit/koek/fudge naar keuze en decoreer het met een toefje room met daarop wat lekkers!
  6

  chocolate-egg-carton2

  7

  chocolate-egg-carton4

  8

  chocolate-egg-carton12

  5 Comments
  • Nora
   Hoii, Had een vraagje, hoe blijft jou slagroom goed? Zodra ik het erop doe, zakt het. Heb het ook al geprobeerd in de koelkast te leggen.
  • Ingrid
   Mag ik vragen hoeveel chocolade u smelt voor 20 cupjes?
  • Zoubeda
   Waauww machaallah allahomabarak ♡♡♡
  • Movies43
   Is het slagroom wat je gebruikt of room Het lijkt me erg dik, hoe maak je room?
   • NajatsKeuken
    Hi Mowie, op de foto heb ik slagroom gebruikt, maar je kunt room naar keuze gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan banketbakkersroom, chocolade mouse, roomkaas (monchou), mascerpone etc. Je kunt ze ook vullen zonder room. Jouw feestje!

  Reageren

  Volg ons op:

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief

  Blijf op de hoogte van al onze nieuwtjes en ontvang eenvoudige- en heerlijke recepten rechtstreeks in je inbox!
  ©2022 Kookmutsjes.comPrivacy