Bonbons met speculoos

Ik wil je gewoon snel laten weten dat het recept van deze heerlijke bonbons nu online staat! Eentje waar je absoluut dol op zult zijn en waarschijnlijk een hele batch van zou kunnen opeten! Het moeilijke gedeelte is het wachten tot wanneer ze uit de vriezer komen.?
PREP TIME
SERVES
8 porties
GEMIDDELD
Recept
Bewaar

Opslaan

Selecteer groep:

Bonbons met speculoos

INGREDIËNTEN

Porties aanpassen
BAKVORM: geen

Kies je bakvorm

Huidig: geen

Rond

Rechthoek
VULLING
50 g pinda's
50 g speculoospasta
20 g honing
OMHULSEL
200 g witte chocolade

STAPPENPLAN

1

Doe de pinda’s in een hakmolen en maal fijn.
2

Doe de gemalen pinda, speculoospasta en honing in een diepe kom. Meng goed.
3

Smelt de witte chocolade au bain marie. Dit doe je als volgt: Doe een laagje water (2 cm) in een steelpan en breng aan de kook. Neem een bord (iets groter dan de steelpan) en leg hier de stukgemaakte witte chocolade op. Leg het bord boven de steelpan met kokend water. Zorg ervoor dat deze boven het water hangt en dus niet het water raakt. Na een minuut of twee zie je dat de witte chocolade begint te smelten. Roer de witte chocolade tot een gladde massa.
4

Smeer een laagje witte chocolade in de siliconen vorm (10 gr) Verdeel er wat van het notenmengsel op (10 gr). Doe er weer een laagje chocolade op (10 gr). Leg de bonbons in de vriezer voor een paar uur of tot de chocolade stevig genoeg is. Als de bonbons hard zijn, haal je ze simpel uit de siliconen vorm.
5

0 Comments

Reageren

Volg ons op:

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al onze nieuwtjes en ontvang eenvoudige- en heerlijke recepten rechtstreeks in je inbox!
©2021 Kookmutsjes.comPrivacy